0 800 207700 +38 073 073 78 06

Курс НБУ : 1USD = 39.22 грн.

Geely відкриває новий центр дизайну у Мілані

Інноваційний Центр Дизайну Geely в Італії стане ключовим хабом для інноваційної та дизайнерської діяльності бренду, з сильним міжнародним баченням

Geely відкриває новий центр дизайну у Мілані

Інноваційний Центр Дизайну Geely в Італії стане ключовим хабом для інноваційної та дизайнерської діяльності бренду, з сильним міжнародним баченням

 

Мілан, 30 січня 2023 р. – Geely Group, в управлінні якої, зокрема, бренди Volvo Cars, Polestar, Lotus, Lynk&Co., Smart, Proton, Geometry та є найбільшим акціонером Volvo AB і Daimler AG, оголошує про відкриття Інноваційного Центру Дизайну Geely в Італії (Geely Innovation Design Center Italy) – нового хабу творчості та дизайну, що знаходиться у центрі Мілана. Центр Дизайну зараз в процесі рекрутингу персоналу та організації всіх матеріально-технічних аспектів.

Керівництво компанії рішуче підтримало відкриття європейського Центру дизайну та інновацій в одній зі світових столиць моди та дизайну з метою посилення центральної ролі творчості в сьогоденні та майбутньому бренду.

Інноваційний Центр Дизайну Geely в Італії стане ключовим партнером штаб-квартири Geely Auto Design у Шанхаї та інших дизайнерських центрів за кордоном. Центр дизайну в Мілані працюватиме над програмами досліджень і розробок концепт-карів та серійних транспортних засобів, а також буде мозковим центром передових ідей. Крім того, завдання Інноваційного Центру Дизайну Geely - стати ключовою силою дизайну для амбітних проектів Geely Group, дослідження глобального ринку, міжнародної стратегії, експансії на світовий ринок.

Дізнатись більше про новини GEELY українською можна на офіційному сайті в Україні https://geely.in.ua та у Facebook, Instagram. А на каналі бренду в YouTube можна переглянути стильну презентацію кросовера GEELY Atlas Pro.

__________

Офіційний дистриб’ютор GEELY в Україні, компанія «Гранд Автомотів» наприкінці 2022 року успішно налагодила роботу нової національної дилерської мережі Geely в Україні та розпочала продаж кросовера GEELY Atlas Pro, забезпечивши наявність широкого вибору кольорів та комплектацій за ціною лише від 848 000 грн. (станом на 31.01.2023 р.).

Контакти
Задати питання
Тест драйв